ContactProgramari Telefon: 0735 520 434

Te afli aici:

HipoMedDespre Noi
Istoric si Personal HipoMed PLUS

Echipa HipoMed

Clinica noastra ofera servicii de gastroendoscopie, colonoscopie, diagnoza boli gastroenterologice si ale colonului. Investigatiile gastroenterologice se fac prin intermediul celui mai nou sistem de endoscopie digestiva, Olympus Exera II.

Aparatul endoscopic EXERA II este lider pe piata medicala in domeniul endoscopiei digestive, asigurand imagini de o claritate fara precedent, avand cea mai inalta calitate afisata pe display-ul de mare dimensiune, toate aceste caracteristici asigurand vizualizarea cu acuratete a celor mai mici texturi si a celor mai mici capilare din interiorul colonului si ale tractului digestiv.

colonoscopie

Tubul are un diametru de 12,8 mm pe toata suprafata de insertie, ceea ce permite stabilirea unui diagnostic exact pe parcursul unei investigatii rapide, scutind pacientul de neplacerile cauzate de neajunsurile aparatelor din generatiile anterioare.

Camera ultramoderna are o arie de vizualizare  de 180* sus/jos si de 160* stanga/dreapta  pentru o examinare cuprinzatoare si clara a suprafetei de investigare, oferind o posibilitate de apropiere de pana la 2-3 mm.

 

 

 

Contact

 

HipoMed PLUS

Va asteptam la cabinetul nostru din Ploiesti, Strada Democratiei nr.30

Avantaje

  • ANESTEZIE PROFUNDA
    • NOU! Centrul medical HIPOMED PLUS ofera posibilitatea pacientului de a opta pentru anestezie generala usoara la investigatia colonoscopica. Astfel, este evitat disconfortul caracteristic acestui fel de interventie, pacientul fiind trezit de medic dupa ce investigatia s-a sfarsit. Pacientul va fi condus intr-un salon unde se va reface dupa anestezie, fiind supravegheat de echipa medicala. La scurt timp va putea pleca acasa in siguranta.